Artikkelin tunniste : S700023936 / Viimeksi muokattu : 30.10.2012

Windows 8 - Miten tiettyjen tiedostojen kanssa käytettävä oletussovellus muutetaan

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Miten tiettyjen tiedostojen kanssa käytettävä oletussovellus muutetaan

1.     Käynnistä Charms asettamalla kohdistin työpöydän oikeaan yläkulmaan tai vasempaan alakulmaan
  2.    Valitse “Etsi”
  3.     Valitse “Oletusohjelmat”
  4.     Valitse “Määritä omat oletusohjelmat”
  5.     Käyttäjä voi nyt valita sovelluksen, jolla tietyn tiedostopäätteen omaava tiedosto avataan.