Artikkelin tunniste : S700023958 / Viimeksi muokattu : 06.11.2012Tulosta

Tietoja VAIO-latauksista

  Artikkelissa esitetään yleiskuva Internet-sivustossamme saatavana olevista latauksista.

  Kaikki VAIO-malliasi varten saatavilla oleva ohjaimet ja päivitykset ovat aina käytettävissä mallikohtaisessa latausosiossa.
  VAIO-mallistasi ja siihen esiasennetusta käyttöjärjestelmästä riippuen, näkyvissä saattaa olla useita aliosia.  Alla on esitetty lyhyt yleiskuva.

  Uusimmat lataukset

  Tässä osassa on kaikki päivitykset, jotka ovat saatavilla valmiiksi asennettua käyttöjärjestelmää varten.  Päivitykset voivat olla sovelluksia, ohjaimia, komponenttien laiteohjelmapäivityksiä ja BIOS-päivityksiä.
  Päivitykset lisätään sivustoon sitä mukaa, kun niitä on käytettävissä. Niiden tarkoituksena on lähinnä ratkaista ongelmia tai lisätä toimintoja.

  Suurin osa ajureista voidaan asentaa myös valmiiksi asennetun VAIO Update- tai VAIO Care -apuohjelman avulla.  Suosittelemme aina asentamaan tarjolla olevat päivitykset VAIO Update-/VAIO Care -apuohjelman avulla.
  Huomaa: VAIO Update/VAIO Care on käytettävissä vain valmiiksi asennetussa käyttöjärjestelmässä eikä sille ole tukea, jos VAIO-tietokoneessa on asennettuna muu käyttöjärjestelmä. 

  Esiasennetut ohjaimet ja apuohjelmat

  Tässä osassa ovat kaikki ohjaimet ja perusapuohjelmat, jotka toimitettiin VAIO-tietokoneeseen valmiiksi asennettuina.  Näistä latauksista on hyötyä, kun haluat asentaa uudelleen vahingoittuneen ajurin tai kun haluat asentaa oman käyttöjärjestelmän.
  Pyrimme varmistamaan sen, että nämä lataukset ovat saatavilla kaikkia VAIO-malleja varten.  

  Huomaa, että alkuperäiset ohjaimet voivat löytyä myös kiintolevyltä kansiosta C:\Windows\Drivers tai C:\Drivers.  Joissain aiemmissa malleissa ohjaimet voivat sijaita palautuslevyillä.

  Huomautus 1:  näille ohjaimille ei voida tarjota tukea.
  Huomautus 2:  emme saa julkaista alkuperäisiä asennusohjelmia kolmansien osapuolten sovelluksille tässä osassa.  Ohjaimet ja apuohjelmat, jotka julkaisemme, ovat tarkoitettuja saamaan VAIO-tietokoneesi toimimaan oikein, ei luomaan uudelleen alkuperäistä esiasennettua ympäristöä. 

  Käyttöjärjestelmän päivitys taaksepäin / päivitys uuteen

  Tiettyjä malleja varten on saatavilla ohjainpäivityksiä taaksepäin tai uudempiin ja ohjeita niille.    Saatavilla olevat vaihtoehdot näet Downloads [Lataukset] -osassa, jossa käyttöjärjestelmät on mainittu.

  Kaikki nyt saatavana olevat ohjaimet on toimitettu VAIO-tietokoneesi latausosioon.  Jos käyttöjärjestelmää ei ole mainittu, se tarkoittaa ettei sen käyttöjärjestelmän ohjaimia ole saatavana kyseiselle mallille.
  Mallit, joissa on Windows 8 esiasennettuna: taaksepäin yhteensopivia ohjaimia ei ole saatavilla.

  Linux

  Valitettavasti emme voi antaa tukea tai toimittaa ohjaimia Linux-käyttöjärjestelmälle.  Saatat voida saada apua muilta käyttäjiltä VAIO-keskustelufoorumeilta.