Artikkelin tunniste : S700023960 / Viimeksi muokattu : 12.07.2018Tulosta

VAIO FRIVILLIGT PROGRAM FOR UTBYTE AVSEENDE VGP-AC19V18 AC-ADAPTRAR  Bäste Sony VAIO-kund,

  Tack för Ditt fortsatta intresse för Sony:s produkter.

  Sony har nyligen upptäckt att den inre isoleringen i  AC-adaptrar med modellbeteckningen VGP-AC19V18 kan sluta fungera vid användning, och möjligen förorsaka kortslutning i AC-adaptern.
  De berörda adaptrarna har sålts tillsammans med vissa Sony:s “VAIO Personal Computers” av all-in-one-typ i Europa mellan oktober 2007 och oktober 2009 (VGC-LT, VGC-LN, VGC-LM , VGC-JS2 och VGC-JS3 serierna), och med Sony:s “VAIO Personal Computer Docking Station” som har sålts i Europa mellan oktober 2005 och oktober 2009 (VGP-PRBX1 och VGP-PRFE1). 
  Det är endast vissa VAIO AC-adaptrar som berörs av detta frivilliga utbytesprogram. Inga andra Sony AC-adaptrar påverkas av detta program.
   
  För den europeiska marknaden är VGP-AC19V18 AC-adapter utrustad med en jordad anslutning.

  Detta innebär att om AC-adaptern ansluts till ett jordat eluttag och denna interna kortslutning inträffar, kommer den inbyggda säkringen att utlösas och AC-adaptern slutar fungera.

  Det är endast i det fall att adaptern inte ansluts till ett jordat eluttag och en intern kortslutning inträffar som det finns risk för att kortslutningen ger användaren en elektrisk stöt när han eller hon vidrör någon av metalldelarna av AC-adaptern, själva PC:n eller ansluten kringutrustning.

  ...

  Sony kommer att ombesörja en gratis utbytes AC-adapter som skickas till kunder som har en berörd AC-adapter.

  Klicka här för att kontrollera om Du har en berörd AC-adapter och för att få en utbytes AC-adapter hemskickad.

  Vi ber om ursäkt för de olägenheter detta kan medföra, och vi sätter stort värde på Din förståelse och Ditt samarbete. Sony fortsätter sin strävan att förbättra kvalitetsstandarderna för produkterna så långt det bara är möjligt.

  Med vänlig hälsning, 
  Ditt VAIO Support Team