Artikkelin tunniste : S700023973 / Viimeksi muokattu : 12.07.2018

VAIO-tietokoneen tietoturvapäivitysohjelman julkaisuilmoitus

20.1.2012
    Sony Corporation
    Sony Marketing of Japan Corporation
    Sony Customer Service of Japan Corporation

Hyvä Sony-asiakas

Sony on äskettäin havainnut ohjelmistohaavoittuvuuden, jossa VAIO-tietokoneisiin asennetun verkkoyhteydenmuodostusohjelman sovelluksessa ilmenee puskurin ylivuoto. Sovellusta on myyty kesäkuun 2011 ja tammikuun 2012 välisenä aikana. Tämän ongelman ratkaisemiseksi on julkaistu tietoturvapäivitysohjelma ja Sony suosittelee, että kaikki asiakkaat, joiden VAIO-malliin tällä voi olla vaikutusta, ottavat välittömästi käyttöön päivitysohjelman.

Ohjelmistot, joissa ongelma esiintyy:
    VAIO Easy Connect Ver.1.0.0 ja Ver.1.1.0

Tuotteet, joissa ongelma esiintyy:
    VAIO-tietokoneet, joihin on esiasennettu edellä mainittu ohjelmisto.
    Napsauta alla olevasta listasta sarjan nimeä, jolloin näet sarjan mallit, joita ongelma koskee.
    • CA-sarja
    • CB-sarja
    • EG-sarja
    • EH-sarja
    • EJ-sarja
    • EK-sarja
    • EL-sarja
    • F2-sarja
    • J2-sarja
    • L2-sarja
    • SA-sarja
    • SB-sarja
    • SE-sarja
    • YB-sarja
    • Z2-sarja
    Mahdollinen ongelma
    Haavoittuvuus voi mahdollisesti sallia satunnaisen koodin suorittamisen tuotteissa, joissa ongelma esiintyy, kun selataan vihamielisen hyökkääjän sivustolle.

Ratkaisu
    Sony on julkaissut vialliselle ohjelmistolle ohjelmalle päivitysohjelman, joka ratkaisee ongelman. Kaikkia henkilöasiakkaitamme, joilla on viallinen tuote, suositellaan välittömästi päivittämään sovelluksen uusimpaan versioon VAIO-päivityksellä (päivitys asennetaan automaattisesti, jos VAIO-päivitys on käynnissä oletusasetuksilla) tai lataamalla ja asentamalla päivitysohjelman manuaalisesti.
    Miten voin tarkistaa käyttääkö tietokoneeni VAIO Easy Connectin haavoittuvaa versiota?

Ota yhteyttä -ikkuna
    Jos sinulla on vielä kysyttävää, ota yhteys Sony-tukeen.

Kiitokset
    Sony haluaa kiittää High-Tech Bridge SA Security Research Lab:ta näistä ongelmista raportoimisesta ja toimimisesta yhteistyössä Sonyn kanssa asiakkaittemme suojelemiseksi.