Artikkelin tunniste : 00198047 / Viimeksi muokattu : 04.09.2018

Minkätyyppiset USB-kiintolevyasemat ovat yhteensopivia Sonyn Android TV:n kanssa?

Sonyn Android TV:n kanssa voidaan käyttää seuraavia USB-kiintolevyasemia.

Selite:
    ✓ : Yhteensopiva
    - : Ei yhteensopiva

TV-mallit

Toistaminen  Tallennus*  Valmistaja  Malli  Kannettavan tyyppi

Sonyn Android TV -mallit,
     jotka on julkaistu 2017

SONY HD-SG5 Kyllä
    SONY HD-S1A Kyllä
    SONY HD-T3 Ei
    SONY HD-U3 Ei
    SONY HD-E1 Kyllä
    SONY HD-E2 Kyllä
    SONY HD-D2B Ei
    SONY HD-D3B Ei
    SONY HD-V2 Ei
    SONY HD-V3 Ei
     SONY HD-U2 Ei
     SONY HD-T2 Ei

Selite:
    ✓ : Yhteensopiva
    - : Ei yhteensopiva

TV-mallit

Toistaminen  Tallennus*  Valmistaja  Malli  Tyypin nimi

Sonyn Android TV -mallit,
     jotka on julkaistu 2016

SONY HD-U3
    SONY HD-Q3
    SONY HD-E2
    Buffalo HD-LLU3 HD-LL4.0U3
    Buffalo HD-AVSU3 HD-AVS2.0U3/V
    Buffalo HD-PLFU3 HD-PLF2.0U3
    Buffalo HD-AVQ3 HD-AVQ3.0U2/V
    Buffalo HD-PNFU3-C HD-PNF3.0U3-GBC
    I-O Data AVHD-AUSQ AVHD-AUSQ3.0
    I-O Data HDEL-UTB HDEL-UT2BRB
    I-O Data AVHD-PUTSQ AVHD-P2UTSQ
    I-O Data HDCL-UT(UTB) HDCL-UT4.0
    I-O Data AVHD-AUT AVHD-AUT2.0
    I-O Data HDPC-UTC HDPC-UT2.0KC
    Sonyn Android TV -mallit,
     jotka on julkaistu 2015
    - SONY HD-EG5
    - SONY HD-E1
    - SONY HD-SG5**
    SONY HD-EG5U***

* Tallennustoiminto on käytettävissä vain tietyissä malleissa ja maissa / tietyillä alueilla.
    ** Tätä mallia myydään vain rajoitetuissa maissa / rajoitetuilla alueilla.
    ** Jos haluat tallentaa ulkoiseen kiintolevyasemaan, laite on liitettävä USB-liitäntään USB-kaapelilla. HD-EG5U:n mukana toimitettava USB-kaapeli voi olla liian lyhyt laitteen liittämiseksi USB-liitäntään tallennusta varten. Käytä vähintään 80 cm:n pituista USB-kaapelia.

Muiden valmistajien kiintolevyasemia voi ehkä käyttää, jos ne täyttävät seuraavat vaatimukset:

TÄRKEÄÄ: Sony ei voi taata, että muiden valmistajien kiintolevyasemat toimivat TV:n kanssa täydellisesti, eikä se vastaa mistään mahdollisesti aiheutuvista ongelmista.

• USB-standardi: 2.0 tai 3.0. Kun käytössä on 3.0-standardi, liitä kiintolevyasema siniseen USB-liitäntään.
    • RPM: Ei vaatimusta
    • Luku-/kirjoitusnopeus: Ei vaatimusta
    • Virtalähde: Suosittelemme kiintolevyasemia, joissa on ulkoinen virtalähde.
    • TV:n USB-liitännän enimmäislähtövirta:
      • Tallennuksen USB-liitäntä (Tallennustoiminto on käytettävissä vain tietyissä malleissa ja maissa / tietyillä alueilla.)
        2K-mallit: 800 mA, 4K-mallit: 900 mA
      • Muut USB-liitännät: 500 mA