Artikkelin tunniste : 00203753 / Viimeksi muokattu : 06.12.2018

Minkätyyppiset USB-kiintolevyasemat ovat yhteensopivia televisioni kanssa (muu kuin Android TV)?

Tuetut USB-kiintolevyasemat

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

TÄRKEÄÄ: Tämä artikkeli koskee vain määritettyjä tuotteita. Tarkista, mitä tuotteita artikkeli koskee.

BRAVIA-televisioiden kanssa käytettävien USB-kiintolevyasemien on täytettävä seuraavat ehdot. Sony ei kuitenkaan takaa niiden toimivuutta. Niiden käyttö tapahtuu käyttäjän omalla riskillä.

• Tuetut tiedostojärjestelmät ja aseman enimmäiskoot
    Tiedostojärjestelmä ennen yhdistämistäTukiKiintolevyaseman enimmäiskoko
    FAT16Ei tuettu-
    FAT32*Tuettu2 Tt
    exFATTuettu16 Tt
    NTFSTuettu16 Tt
    * USB-kiintolevyaseman tiedostojen enimmäiskoko on 4 Gt.

• RPM: Ei vaatimusta

• Luku-/kirjoitusnopeus: Ei vaatimusta

• TV:n USB-liitännän enimmäislähtövirta: 500 mA
    Käytä ulkoista USB-kiintolevyasemaa, joka tehontarve on enintään 500 mA. Jos aseman tehontarve ylittää tämän, TV ei ehkä pysty syöttämään käyttöön tarvittavaa virtaa.

HUOMAUTUS: Jos haluat tallentaa ulkoiseen USB-kiintolevyasemaan, laite on liitettävä USB-liitäntään USB-kaapelilla.

Liitännät ja merkinnät voivat vaihdella maan/alueen/TV-mallin.