Artikkelin tunniste : 00256651 / Viimeksi muokattu : 25.01.2021

Tiedoston lataaminen tukisivustosta ei onnistu, kun käytetään Chrome-selainta

Joidenkin tiedostojen lataaminen tukisivustosta ei onnistu, kun käytetään Chrome-selaimen uusinta versiota.

Työskentelemme ratkaisun löytämiseksi, mutta sillä välin voit käyttää tiedoston lataamiseen toista selainta, kuten Firefox, Safari tai Microsoft Edge.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.