Sanoitustietojen siirtäminen

Itse tuotettujen sanoitustietojen siirtäminen

Jos luot sanoituksia tekstitiedostoon (lrc-tiedosto) ja siirrät ne laitteeseen, kuten WALKMAN®-laitteeseen, jossa on sanoituksien näyttötoiminto, sanoitukset tai teksti voidaan näyttää kappaleiden toiston aikana äänilaitteessa.

1. Luo sanoitustietotiedosto lrc-muodossa.

Tietoja lrc-tiedostojen luomisesta on äänilaitteen (online-)oppaassa.

2. Tallenna lrc-muodossa oleva tiedosto samaan kansioon musiikkisisällön kanssa.

Lisätietoja kohdekansion vahvistamisesta on alla olevalla sivulla:

3. Siirrä musiikkisisältö äänilaitteeseen.

Sanoitustietotiedosto siirretään automaattisesti.
      Lisätietoja musiikkisisällön siirtämisestä äänilaitteeseen on alla olevalla sivulla: