Artikkelin tunniste : S700023934 / Viimeksi muokattu : 30.10.2012

Windows 8 - Microsoft-tilin lisääminen

Microsoft-tilin lisääminen

Microsoft-tili on verkkotilo, jonka avulla käyttäjä voi ladata sovelluksia Windows-kaupasta ja synkronoida automaattisesti eri tietokoneiden väliset asetukset, joilla saavutetaan samanlainen ulkonäkö ja tunnelma, mukaan lukien asetukset kuten selainsuosikit ja historia.

1. Käynnistä Charms asettamalla kohdistin oikeaan yläkulmaan tai vasempaan alakulmaan
      Huomaa: Charms-toiminnon pikanäppäin on “Windows-näppäin + C”
    2. Valitse “Asetukset”
    3. Valitse “Tietokoneen asetukset”
    4. Valitse “Käyttäjät”
    5. Valitse “Lisää käyttäjä”
    6. Syötä Microsoft-sähköpostiosoitteesi
      Valitse “Rekisteröi uusi sähköpostiosoite”, jos sinulla ei ole Microsoft-sähköpostitiliä
    7. Valitse “Seuraava”
    8. Valitse “Valmis”
    9. Microsoft-tilin asetukset on nyt tehty.  Käynnistä tietokone  uudelleen ja kirjaudu sisään.