Kappaleiden tuominen CD-äänilevyltä

Kappaleita voidaan tuoda CD-äänilevyltä Music Center for PC -sovellukseen. Tuodut kappaleet tallennetaan sisäiseen tallennusvälineeseen (HDD/SSD).

Music Center for PC -versiossa 2.3.0 tai uudemmassa [Tuo CD:ltä] -näyttö tulee automaattisesti esiin, kun CD-äänilevy asetetaan.

1. Napsauta [CD] (A) sivupalkin kohdassa [Tuonti].
    2. Aseta CD-äänilevy tietokoneen media-asemaan.

Jos tietokone on yhdistetty Internetiin, musiikkitiedot haetaan automaattisesti.
      Jos käytettävissä oleva kansikuva löytyy, se rekisteröidään automaattisesti.

Vihje

• Lisätietoja tuetuista tiedostomuodoista, joita voidaan tuoda CD-äänilevyiltä: katso Tärkeimmät ominaisuudet / tekniset tiedot.
      • Jos haluat vaihtaa kappaleiden tuonnin muotoasetuksen, napsauta [] (B) ja napsauta sitten [CD:n tuontiasetukset].
    3. Lisää valintamerkit (C) kappaleisiin, jotka haluat tuoda.
    4. Napsauta [Tuonti] (D).

Vihje

Tuonnin peruuttaminen

• Napsauta [Pysäytys] (A).

Jos kappaleita oli jo tuotu ennen peruuttamista, ne tallennetaan Music Center for PC -sovellukseen.

Tiedostomuodon määrittäminen, kun tuodaan kappaleita CD-levyiltä

1. Napsauta vasemmassa yläkulmassa (Valikko) ja valitse [Työkalut]-valikosta [Asetukset].
    2. Napsauta [Tuo/soita CD:ltä] (A) ja valitse sitten [Muoto] ja [Bittinopeus] kohdasta [CD:n tuontiasetukset] (B).
    3. Napsauta [Hyväksy].