Music Center for PC

  Tarkka ääni -sisällön toistaminen

  Tarkka ääni tarkoittaa sisältöä, joka on muodossa, jolla on parempi äänenlaatu kuin CD-standardilla. Siirrä Tarkka ääni -sisältöä kirjastoon Music Center for PC -sovelluksessa. Sen jälkeen voit nauttia sisällöstä korkealla äänenlaadulla seuraavien laitteiden kautta:

  • USB-DAC-yhteensopiva laite
  • Kotiverkkoon liitetty Tarkka ääni -yhteensopiva laite

  Tarkka ääni -sisältöä voidaan toistaa myös tietokoneella. Äänenlaatu voi kuitenkin vaihdella ympäristön tai teknisten tietojen mukaan.

  Vihje

  • Jos siirrät Tarkka ääni -sisältöä äänilaitteeseen, voit kuunnella sisältöä korkealla äänenlaadulla (koskee vain Tarkka ääni -muodon kanssa yhteensopivia äänilaitteita).

  Tarkka ääni -sisällön toistaminen USB-DAC-yhteensopivan laitteen kautta

  Toistomenetelmiä on kaksi: ASIO ja WASAPI yksinomainen. Valitse tapa ääniympäristön mukaan. Jos valitset ASIO, asenna asianmukainen Windows USB -ajuri USB-DAC-yhteensopivaa laitetta varten. Lataa USB-DAC-yhteensopivan laitteen USB-ajuri etukäteen. USB-ajuri on saatavilla tukisivustolta.

  1. Liitä USB-DAC-yhteensopiva laite tietokoneeseen.
  2. Napsauta (Äänen ulostulo) (A). Valitse sitten liitettyä laitetta vastaava ajuri.

   Vihje

  3. Aloita Tarkka ääni -sisällön toisto.

  Huomautus

  • Jos sisältöä ei voi toistaa sen jälkeen, kun USB-DAC-yhteensopiva laite on irrotettu tietokoneesta, valitse (Äänen ulostulo) -asetukseksi [DirectSound].

  Toistaminen kotiverkon kautta

  Kun haluat toistaa kappaleita verkkoyhteensopivalla äänilaitteella, katso alla oleva sivu.