Tarkka ääni -sisällön toistaminen

Tarkka ääni tarkoittaa sisältöä, joka on muodossa, jolla on parempi äänenlaatu kuin CD-standardilla. Siirrä Tarkka ääni -sisältöä kirjastoon Music Center for PC -sovelluksessa. Sen jälkeen voit nauttia sisällöstä korkealla äänenlaadulla seuraavien laitteiden kautta:

• USB-DAC-yhteensopiva laite
    • Kotiverkkoon liitetty Tarkka ääni -yhteensopiva laite

Tarkka ääni -sisältöä voidaan toistaa myös tietokoneella. Äänenlaatu voi kuitenkin vaihdella ympäristön tai teknisten tietojen mukaan.

Vihje

• Jos siirrät Tarkka ääni -sisältöä äänilaitteeseen, voit kuunnella sisältöä korkealla äänenlaadulla (koskee vain Tarkka ääni -muodon kanssa yhteensopivia äänilaitteita).

Tarkka ääni -sisällön toistaminen USB-DAC-yhteensopivan laitteen kautta

Toistomenetelmiä on kaksi: ASIO ja WASAPI yksinomainen. Valitse tapa ääniympäristön mukaan. Jos valitset ASIO, asenna asianmukainen Windows USB -ajuri USB-DAC-yhteensopivaa laitetta varten. Lataa USB-DAC-yhteensopivan laitteen USB-ajuri etukäteen. USB-ajuri on saatavilla tukisivustolta.

1. Liitä USB-DAC-yhteensopiva laite tietokoneeseen.
    2. Napsauta (Äänen ulostulo) (A). Valitse sitten liitettyä laitetta vastaava ajuri.

Vihje

3. Aloita Tarkka ääni -sisällön toisto.

Huomautus

• Jos sisältöä ei voi toistaa sen jälkeen, kun USB-DAC-yhteensopiva laite on irrotettu tietokoneesta, valitse (Äänen ulostulo) -asetukseksi [DirectSound].

Toistaminen kotiverkon kautta

Kun haluat toistaa kappaleita verkkoyhteensopivalla äänilaitteella, katso alla oleva sivu.